Monika Mejdrechová | | U11 dívky | U12 dívky

Naše holky se dočkaly stovky

Poslední Šmoulinka letošní sezóny přinesla první stovku Jižních Supic a usměvy na tváři z rozrůstající základny holek

Poslední domácí Šmoulinku sehrály naše holky na domácí půdě. Organizaci turnaje značně zkomplikovalo odřeknutí dvou týmů, tak se trenéři domluvili, že postaví Jižní Supice A a Jižní Supice B a holky si pořádně zahrají. 
První ranní zápas se tedy proti sobě postavily dva týmy Jižních Supic. Výsledek dopadl lépe pro starší holky, kterým se v průběhu zápasu měnily pravidla tak, aby to pro obě strany mělo co největší basketbalový přínos. Hostovali u nás i čtyři kluci, což se ukázalo jako velká výzva pro naše holky, protože jsme samozřejmě měly tendenci se klukům vyrovnat a holky tak musely více zamakat. 
Druhý zápas sehrálo naše áčko proti jedinému cizímu týmu a to Litoměřicím. Litoměřice přijely s mladým týmem a tak zápas dopadl ve prospěch Jižních Supic, které si na konec sezóny okusily, jak chutná stovka! Patří jim veliká gratulace!
Poslední zápas měl ten správný vyrovnaný náboj a proti sobě se postavily dva týmy se srovnatelnými basketbalovými zkušenostmi. Naše mladší Supice si vyzkoušely krásně dlouhý zápas v domácí hale a po vyrovnaném a bojovém výkonu vyhrály 17:28, což je krásný příslib do další sezóny.
Celý turnaj nás doprovázel i lvíček Basty a samozřejmě náš slavný bufet, děkujeme mockrát rodičům za Vaší pomoc a již nyní se těšíme na další sezónu. 

Poslední setkání oblíbených turnajů 3x3 v Radotíně

V rámci turnajů od Pražského basketbalového svazu se během letošní sezóny odehrálo 108 utkání za účastí 667 hráček a hráčů,...

Supí miniturnaj měl své druhé pokračování

Ke konci února jsme pozvali naše nejmenší na druhé kolo Supího miniturnaje a opět si neskromně troufneme říci, že akce se skvěle...

Jižní Supice dorazily do Krkonoš

Jižní Supice poprvé v hostorii klubu vyrazili na hory na zimní soustředění. Přestože již nebyl sníh na lyžování, naše holky si výlet...