Monika Mejdrechová | | Klub

Máme za sebou Den s basketbalem

Ve čtvrtek 25.5.2023 proběhl Den s basketbalem, kterého se zúčastnilo nad 300 dětí ze škol plus veřejnost.

Den s basketbalem byla dlouhodobě plánovaná akce, na které jsme chtěli představit tento krásný sport dětem ze škol, ale i široké veřejnosti. Velké poděkování patří ZŠ Petrovice a Sokol Petrovice, v jejichž prostorech se celá akce uskutečnila. Další poděkování patří firmě Just, Kooperativě, EMCO a cz.basketball, kteří věnovali drobné dárky našim účastníkům. Krasné dvě basketbalové knížky do tomboly věnoval Pavel Budínský.

Akce byla pojata formou stanovišť, na kterých děti plnily úkoly a poté si mohly dojít ke stolečku pro odměny. Podařilo se nám také oslovit několik základních škol a chtěly bychom touto cestou poděkovat ZŠ Veronské náměstí, ZŠ Nad přehradou, ZŠ Ikigai a ZŠ Petrovice za jejich účast a trpělivost paní vychovatelek. Počasí nám přálo a děti se mohly setkat i s vícemistryní světa v basketbale Ilonou Burgrovou a stříbrnou medailistkou z olympijských her Zuzanou Hejnovou. 

Rádi bychom také poděkovali panu fotografovi Jiřímu Růžičkovi, který nám celou akci nafotil. Výběr fotek naleznete v naší fotogalerii. Kompletní krásné fotky naleznete přímo ve fotogalerii Jiřího Růžičky na jeho stránkách.

Nezapomeňte, že známe již časy našich přípravek na příští sezónu, veškeré informace naleznete v Náboru. Věříme, že jste si celou akci s námi užili a bude šířit jméno Jižní Supi, jako skvělého basketbalového klubu pro holky a kluky na basketbalové mapě Prahy.

Před posledním turnajem drží U11 vyrovnanou bilanci

Naši mladší minižáci hrají v probíhající sezoně pražský přebor U11. Stejně jako na podzim i od začátku nového roku si vedou...

Vítězná rozlučka juniorů s domácí palubovkou

U19 čekaly dvě utkání proti borcům z Žižkova - jedno venku, jedno doma...i přes značnou marodku se podařilo dotáhnout oba matche do...

Přátelské utkání Jižních Supic proti Tygrům

Naše holky 2013 a mladší sehrály přípravné přátelské utkání proti Tygrům Praha.